19.4.2019. 20:40
0
Troje djece povrijeđeno u Sremskim Karlovcima, izujedao ih komšijski rotvajler
Troje djece povrijeđeno je u Sremskim Karlovcima kada ih je rotvajler iz susjedne kuće napao i izujedao, prenosi Antenam.

Najteže povrede zadobio je dječak star 16 godina kome je pas otkinuo dio mesa s tijela veličine šake.

Drugo dvoje djece od 13 i 11 godina zadobilo je lakše povrede. 

Riječ je o psu koji je iz dvorišta porodične kuće u Balkanskoj ulici izašao na ulicu, gdje je napao komšijsku djecu, koja su potom pobjegla u kuću.

Policija je odmah izašla na teren, dok ekipa hitne pomoći, koja je također brzo stigla, nije smjela da uđe u dvorište jer je pas i dalje slobodno šetao, prenosi Avaz. 

Policajka iz patrole uspjela je da uđe kroz prozor kuće u sobu u koju su djeca pobjegla i dječaku s povrijeđenom rukom ukazala pomoć.

Nakon sat vremena, ljekari Hitne pomoći uspjeli su da uđu unutra i izvedu djecu da bi im dalje ukazali medicinsku pomoć.




(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.