26.4.2019. 16:32
0
Ubijen pripadnik grupe Alena Kurine, Nemanja Grčić: Napadač ga upucao pred suprugom
FOTO: Blic
Nemanja Grčić (37), koji je ubijen sinoć u privatnom apartmanu u Vrdniku, u trenutku kada je napadač upao u sobu bio je sa suprugom, prenosi Blic.

Nemanja je pripadnik grupe Alena Kurine, vođe najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini, prenosi Blic.

Kako prenosi Blic, Nemanja G. je unajmio apartman za vikend sa suprugom kada je sinoć u 22:50 sati nepoznati muškarac upao u njihovu sobu. Nemanja i napadač su se odmah počeli tući, a ubrzo je muškarac izvadio pištolj i pucao u njega.

Nemanjina žena izjurila je napolje i dozivala pomoć, međutim, njenom suprugu nije bilo spasa, a napadač je pobjegao. Uviđaj na licu mjesta još traje, na terenu je veliki broj policajaca i forenzičara.

- Policija intenzivno traga za osobom koja sinoć u 22:50 sati u privatnom apartmanu u Vrdniku hicima iz vatrenog oružja ubila N. G. Odmah po prijavi događaja na lice mjesta upućeni su inspektori kriminalističke policije, a angažirane su i druge jedinice policije koje tragaju za počiniocem. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, poduzimaju sve mjere i radnje kako bi ovaj slučaj bio što prije rasvijetljen, a počinilac krivičnog djela uhapšen - saopćio je Đura Mandić, načelnik PU Sremska Mitrovica.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.