28.5.2019. 9:27
0
Detalji akcije na sjeveru Kosova
Jutros oko 6 sati i 15 minuta u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici oglasile su se sirene za vazdušnu opasnost. Kako javlja RTS, zbog ulaska specijalnih jedinica ROSU na sjever, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je stavljanje svih jedinica Vojske Srbije u stanje pune borbene gotovosti.

Mediji: U akciji na sjeveru Kosova ranjen jedan pripadnik policije

U akciji kosovske policije, po nalogu Osnovnog suda u Prištini za pritvaranje nekoliko policijskih službenika i građana osumnjičenih da su kriminalna grupa, ranjen je jedan pripadnik i uhapšeno pet osoba, javljaju prištinski mediji.

Tokom akcije u Zubinom Potoku je ranjen jedan pripadnik PK koji je medicinski zbrinut u bolnici u južnom dijelu Mitrovice i prema informacijama medija on je van životne opasnosti.

Među uhapšenima ima i albanskih pripadnika PK.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.