7.6.2019. 13:31
0
Srbijanska policija uhapsila Bosanca zbog šverca više od šest kilograma heroina
Policija Srbije je na graničnom prijelazu Badovinci sa Bosnom i Hercegovinom zaplijenila više od šest kilograma heroina i uhapsila bh. državljanina koji je krijumčario drogu, saopćeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Heroin je pronađen u posebno napravljenom bunkeru u automobilu Seat Leon, kojim je upravljao osumnjičeni inicijala D. J.

Pronađeno je 12 paketa sa ukupno 6,39 kilograma heroina, naveo je MUP u saopćenju.

Dvadesetosmogodišnjaku, osumnjičenom za krivično delo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, određeno je zadržavanje do 48 sati.

On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.