25.6.2019. 22:35
0
Naoružao se do zuba pa krenuo da likvidira kćerku i njenog momka
Leskovačka policija danas je uhapsila M. P. (52) iz Medveđe, nakon što je u nedelju iz svoje porodične kuće uzeo pušku i pištolj sa namjerom da ubije kćerku i njenog momka, jer nije bio nezadovoljan njenim izborom.

Tragediju su spriječili članovi porodice koji su, ugledavši do zuba naoružanog 52-godišnjaka, alarmirali policiju. Na putu za Medveđu zaustavili su Ladu kojom je upravljao M. P. Pregledom vozila pronađen je pištolj sa sedam metaka za koji je M. P. imao dozvolu za držanje, ali ne i nošenje oružja, prenosi Avaz. 

Na zadnjem sjedištu automobila pronađena je i poluautomatska puška sa šaržerom za koju nije imao dozvolu.

Osumnjičeni M. P. je uhapšen i, uz krivičnu prijavu, priveden na saslušanje Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu.




(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.