26.6.2019. 16:32
1
Vučić: Da me ubijete ne znam gde idu pare za zdravstvo
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, prilikom uručenja ugovora o radu najboljim diplomcima medicinskih fakulteta i srednjih škola, da želi još bolje zdravstvo nego što je sada, ali da ima još puno problema.

“Da me ubijete sada ja ne znam na šta se potroši dvadeset odsto budžeta koje se izdvaja za zdravstvo. To su ogromne pare”, rekao je Vučić, prenosi Nedeljnik.rs.

Kako je rekao, “Bog otac ne zna gde su pare otišle“, dodajući da ne postoji dobra kontrola, mada je bolje nego što je bilo i gradi se medicinski centri.


 
(Lejla Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.