16.7.2019. 8:30
2
Za rubriku vjerovali ili ne: Trajekt potpuno prazan na liniji Split-Hvar
Da je turistička sezona u Hrvatskoj u padu najbolje pokazuju fotografije koje je objavio Index.hr.

Na Jadrolinijoj liniji Split - Hvar koja je plovila 13. jula u 16:30 sati nije bilo skoro nikoga. Na fotografijama se može opaziti tek nekoliko osoba na različitim dijelovima broda. Važno je naglasiti da je u pitanju udarni termin, gdje se radi o satnici i vikendu koji su inače veoma popularni.

"Ne znam je li vam interesantno, ali ovo je još jedan dokaz kakva je sezona. Znači, vožnja Split - Hvar u julu 2019. godine", napisao je čitalac Indexu.

Podsjećamo, prema poređenjima ove i prošle godine, komšije su u odnosu na 2018. u zaostatku za 400.000 noćenja. Turisti iz svih dijelova svijeta ove godine biraju druga odmorišta u svijetu, te su za ovaj pad posjeta nesumnjivo krive previsoke cijene.


(Admir Oručević)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.