19.7.2019. 14:30
1
Skandal u Crnoj Gori: Konobar iz vode tjerao ženu i dijete
Kada neki stranac sluša izlaganje premijera Crne Gore Duška Markovića o Crnoj Gori kao najboljoj turističkoj destinaciji i ekonomskom “tigru” u regionu, svakako poželi da posjeti obalu Crne Gore.

Nažalost, situacija je suprotno od Markovićevog hvalospjeva, pišu crnogrski mediji.

Kako navode cijene su iznad prosjeka, osoblje nerijetko neljubazno kao što se može vidjeti na sljedećem videu. Konobar jednog hotela u radnoj uniformi i čarapama prijeti i tjera turiste sa plaže, među kojima se nalazi i dijete od nekoliko godina.

“Alo izlazi iz vode, alo izlazi iz vode”, nekulturni konobar obraća se turistima i dodaje: “Miči ove stvari, miči ovo”, rasterujući turiste sa plaže.

Žena kojoj konobar miče stvari iz govora se čuje da je Ruskinja, koja na ruskom kaže: “Ne dirajte, to nije vaše!”

Iako zvanične statistike govore o neslućenim uzletima crnogorskog turizma, svakodnevica to veoma snažno opovrgava. Razloge možemo naći, navode crnogorski medji, u ovom videu. Bahatost, netrpeljivost, osionost su, na žalost, ono što dočekuje turiste.


Plaže su prazne ili poluprazne, a i tamo gdje se naizgled čini da ima kupača uglavnom su u pitanju domaći gosti i oni koji ovdje imaju vikendice.

Predsjednik sektora turističkih agencija u Crnogorskom turističkom uduruženju Petar Ivković prije nekoliko dana saopštio je da podaci digitalnih internet kanala prodaje govore o skoro 40 odsto manje individulanih rezervacija, te da se “prelilo” na tržišta Turske, Grčke i Egipta, piše “IN4S.net“.




(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.