26.7.2019. 12:47
0
Neđib O. iz Zagreba pokušao silovati 18-godišnjakinju: Djevojka se onesvijestila od straha, a on je počeo skidati
FOTO: Source.ba / Arhiva
Neđib O. iz Zagreba uhapšen je i pritvoren u Selcu u Hrvatskoj jer je pokušao silovati 18-godišnju djevojku koja je pala u nesvijest, piše Novi list.

Prema dosadašnjoj rekonstrukciji događaja, Neđib se na djevojku zapazio dok je bila u krugu autobuske stanice u Selcu, na Jadranskoj magistrali. Pratio ju je te je nasrnuo na nju, a ona je od straha izgubila svijest. On je skinuo njenu odjeću u namjeri da je siluje, ali se ona osvijestila, te ga je odgurnula i počela vrištati, piše Novi list.hr.

Napadač je u policiji poricao da je počinio seksualni delikt za koji se tereti. Nakon toga je priveden pred sudiju Županijskog suda u Rijeci koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti djelo.

U međuvremenu je otkriveno da je Neđib višestruko osuđivana osoba, a niz krivičnih djela počinio je od 2005. do 2016. godine u Zagrebu, gdje ima prijavljeno prebivalište.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.