22.8.2019. 10:09
0
Kod Knina napadnuti gosti kafića zbog utakmice Crvene zvezde
U naselju Uzdolje kod Knina sinoć je došlo do napada gostiju dok je Crvena zvezda igrala play-off kvalifikacije za Ligu prvaka u Bernu protiv Young Boysa. Petnaestak maskiranih osoba upalo je u kafić i napalo goste koji su gledali utakmicu.

Hospitalizirano je ukupno pet osoba, uključujući i vlasnike kafića. Među hospitaliziranim osobama je i 9-godišnje dijete.

Iz PU šibensko-kninske oglasili su se saopćenjem za javnost. 

"Sinoć, 21. kolovoza oko 22.30 sati na području Knina, u mjestu Uzdolje, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i tjelesno napali vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta. Tom prilikom 5 osoba je lakše ozlijeđeno, među kojima i jedan maloljetnik.

"Nakon toga oko 22,50 sati u mjestu Đevrske, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba verbalno, a potom i tjelesno napali vlasnika ugostiteljskog objekta i goste i oštetili inventar, kojom prilikom nitko nije ozlijeđen.

Sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a policija intenzivno poduzima mjere i radnje u cilju otkrivanja osoba vezanih za ovaj događaj, koji je okvalificiran kao kazneno djelo nasilničkog ponašanja, nanošenje tjelesnih ozljeda i oštećenja tuđe stvari", navode iz PU šibensko-kninske. 

Tijekom dosadašnjeg postupanja nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s ovim događajem, su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje", priopćila je policija.

(NAP/Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.