22.8.2019. 14:16
0
"Sjedili smo u kući, a on dolazi sav krvav, kaže da zaključamo sve, da će doći i pobiti nas"
Otac 17-godišnjaka ozlijeđenog u incidentu kad su maskirani napadači upali u kafić kod Knina za vrijeme utakmice Crvene zvezde komentirao je što se sinoć dogodilo.
"Dijete je stabilno, napravljene su sve pretrage. Kako je moglo biti, dobro je", rekao je otac 17-godišnjaka koji je najteže ozlijeđen u sinoćnjem incidentu.

 "Ja sam bio kući, dijete je pitalo može li ići gledati utakmicu i ja sam ga pustio. Sjedili smo u kući ja i žena, a on dolazi sav krvav, uplakan, kaže da zaključavamo sve, da će doći i pobiti nas", rekao je otac.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.