26.8.2019. 9:13
0
Četvorostruki ubica priznao zločin: Pobio sam ih zbog para, morao sam ljubavnici platiti liječenje
Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo Davor P. (35) nakon hapšenja priznao je zločin i rekao da je sve uradio zbog novca.
On je prilikom uviđaja pokazao gde je zakopao oružje, škorpion i lovačku pušku, a pored toga pronađen je i pištolj.

Ubica priznao zločin policajcima, pa ih odveo do mesta gde je zakopao arsenal oružja.

– Uhapšeni nije pružao otpor tokom hapšenja. Čak je sa policijom rekonstruisao zločin korak po korak .

Na saslušanju je ispričao da je htio samo da ih opljačka, a da je masakr počinio nakon što su mu plan osujetile tri starije žene.

- Ljubavnica je morala ići na operaciju i hitno su joj bile potrebne pare. Čuo sam da Kazimirovići imaju mnogo novca, pa sam odlučio da ih opljačkam. Međutim, kada sam upao u njihovu kuću, stvari su se zakomplicirale. Uzeo sam 200 eura i 35.000 dinara - priznao je Pernić.

Tim riječima opisao je svoj krvavi pohod automehaničar Davor Pernić iz Jabukovca, koji je jučer nakon hapšenja priznao da je 7. avgusta ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričnu Draganu Jozeljić (53).
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.