8.9.2019. 11:14
0
Ubistvo u Lipljanu: U uličnoj tuči izboden nožem
U Lipljanu na Kosovo ubijena je jedna osoba, saopćeno je iz kosovske policije.

Fljora Ahmeti, portparol kosovske policije za region Priština, kazala je za medije da se zločin dogodio u subotu u popodnevnim satima te da se radi o uličnoj tuči.

- Odmah su na lice mjesta izašle jedinice policije. Na osnovu prvih rezultata istrage, kao posljedica upotrebe čvrstih predmeta i jednog hladnog oružja u toku sukoba, teške povrede su zadobile dvije osobe. Povrijeđeni su poslati na ljekarski tretman u bolnicu, odakle smo dobili informaciju da je jedno od povrijeđenih preminulo - rekla je Ahmeti za prištinske medije.

Ovo je drugi okršaj u dva dana sa smrtnim ishodom.

Prethodno su u četvrtak u Prištini dvije osobe ranjene i dvije ubijene u okršaju dvije porodice koje su se sporile oko imovinskih odnosa.

I do pucnjave u Prištini i do okršaja u Lipljanu došlo je na javnom mestu tokom dana, piše Avaz.



 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.