10.9.2019. 9:12
0
Novi Pazar ne pamti ovakvu tragediju: Otac troje djece poginuo na pragu svoje kuće, nije je stigao obnoviti
Porodici Omerović iz Novog Pazara prije desetak dana izgorjela je porodična kuća, ali to nije najveća tragedija koja ih je zadesila.

Samo nekolika dana nakon što je izgorio dom koji su gradili cijeli život, stradao je domaćin Orlje Omerović, ostavivši iza sebe suprugu, starog oca i troje djece. 

Orlje Omerović je jučer poginuo u vlastitoj kući koju je prije nekoliko dana progutao požar. Kako prenose mediji, on je došao na prag izgorjele kuće da bi očistio paljevinu kada se na njega obrušio zid. 

Nakon ove tragedije, prijatelji i rođaci objavili su da je prijeko potrebna pomoć udovici s troje djece i starcu, piše Glas Pazara. 

Mediji u Sandžaku su objavili da se svi koji žele pomoći mogu javiti rođaku Harisu Ljajiću na broj telefona +381 66 943 7361.




(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.