18.9.2019. 8:31
1
Šokantni detalji: Djevojčica koju su ispred škole pretukle druge djevojčice je dijete sa posebnim potrebama
Video iz Barajeva na kojem se vidi kako dvije djevojčice fizički i verbalno napadaju treću potresao je region prethodnih dana.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjetimo, maloljetne D.I. i I.O. su u školskom dvorištu pretukle A.M. dok je nastava još bila u toku, a cijelu situaciju su njihovi vršnjaci snimili mobitelima, nakon čega je video postao viralan. Osuda javnosti nije izostala, a smijenjen je i direktor škole koji incident nije odmah prijavio.  

U međuvremenu su novinari došli do saznanja da je A.M., žrtva vršnjačkog nasilja, djevojčica s posebnim potrebama, prenosi Avaz pisanje regionalnih medija.

- A.M. je djevojčica s posebnim potrebama. Zbog toga djeca često nisu željela da se druže s njom. Roditelji su joj razvedeni, a ona živi s majkom u sasvim pristojnim uvjetima. Prosječan život. Oni nisu iz Barajeva - rekla je jedna mještanka Barajeva za Espresso.rs.

Kako navode, vršnjaci su ispričali da je A.M. i ranije trpjela ovakvu vrstu zlostavljanja i na drugim mjestima. 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.