5.10.2019. 21:13
0
Pogledajte Vučićev istup na albanskom
Video snimak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića kako čita dokument Centralne izborne komisije KiM na albanskom postao je viralan na društvenim mrežama i albanskim medijima.

Većina medija na albanskom jeziku izvjestila je o tom događaju još tokom konferencije za medije predsjednika Srbije i predstavnika Srpske liste, a onda su uslijedili i komentari na društvenim mrežama.

Događaj je privukao ogromnu pažnju i na albanskim medijima na Kosovu i Metohiji.

Albanski portal "Sot" piše da je Vučićev klip postao viralan nakon pisanja srpskih medija i da se širi najvećom brzinom.

"Predsjednik Srbije je juče pročitao dokumenta na albanskom i onda se okrenuo ka novinaru Tv Klan/Abc News iz Tirane i pitao ga 'je l' u redu Seferi, prenose Nezavisne.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.