19.10.2019. 9:30
1
Kolinda u dosad neviđenom rock izdanju na koncertu Prljavog kazališta
"Sve je lako kad si mlad" uglas je zapjevalo društvo od 18 hiljada fanova na početku koncerta na prvoj večeri potpuno rasprodane Zagrebačke arene.

Prljavo kazalište došla su ovaj put slušati djeca onih koji su 1989. bil na legendarnom koncertu na glavnom zagrebačkom trgu.

Koncert je započeo kao i prije 30 godina, istim pjesmama, uz produkciju i light show na nivou najvećih svjetskih bendova. Na pozornici koja izgleda poput piste Prljavci su žarili i palili Arenom pruživši istinsku večer rock and rolla i najljepših balada.

"Ma koga me Boga za tebe pitaju" i "Tu noć kad si se udavala" pjesme su koje su spontano u publici stvorile čarobnu atmosferu, upaljena su svjetla mobitela u potpunom mraku, a u ritmu s publikom stapala se ove večeri i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u svom do sada neviđenom rock izdanju - u kožnoj jakni, trapericama i maskirnoj majici, ogrnuta hrvatskim šalom.

Rock show u režiji prljavaca nastavlja se u isto vrijeme na istom mjestu sutra navečer, prenosi Oslobođenje.


(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.