24.10.2019. 15:45
0
Taksista seksualno uznemiravao djevojku iz Portugala: Počeo je dodirivati u taksiju, a onda dodirivao sebe
Policija iz Sjenice uhapsila je 62-godišnjeg taksistu iz Sjenice zbog sumnje da je seksualno uznemiravao jednu portugalsku turistkinju koja je došla da posjeti ovaj grad u Srbiji, prenosi Avaz.

Portugalka i njena sestra obilazile su Srbiju i željele su da vide Uvac, Peštarsku visoravan i Sjenicu. Došle su u Sjenicu i s autobuske stanice iznajmile su taksi da ih preveze do ranije osiguranog smještaja.

Jedna od sestara je ispričala policiji da ju je taksista, čim su krenuli, počeo dodirivati po intimnim dijelovima tijela, a u nekim trenucima naizmjenično i nju i sebe.

U jednom trenutku taksista je, pošto se ona branila, zaustavio vozilo, što su one iskoristile, zgrabile ruksake i pobjegle te slučaj prijavile policiji.

Taksisti je određeno zadržavanje od 48 sati.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.