16.11.2019. 13:00
0
Hrvatska: zapalio se autobus pun djece
Brat je bio jako prestrašen, odmah me nazvao i poslao mi slike požara. Mama i ja smo se jako zabrinuli, nestrpljivo očekujemo svaki njegov poziv. Sva djeca su panično izašla van iz autobusa, sreća da su brzo uočili kvar, tko zna što bi se inače dogodilo, rekao nam je brat jednog od dječaka čiji se autobus zapalio u subotu ujutro na vidikovcu Papuk blizu Požege.

Policija je potvrdila da je u autobusu izbio požar te da nije bilo povrijeđenih.

- Bus se zapalio oko 8.15 sati. U njemu su bila djeca s voditeljem. Policija i vatrogasci odmah su izašli na teren - rekli su iz policije, prenosi Oslobođenje. 

Brat dječaka koji je poslao video rekao je kako je djecu vodio mladić koji trenutno završava za svećenika.

- Djeca imaju oko 13 godina, svi su iz iste župe i krenuli su na ministrantski put iz Virovitice u Požegu. Voditelj je mladi dečko koji trenutno završava za svećenika i ovo mu je prvi izlet s djecom, mislim da je njemu najgore - dodao je brat.



(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.