16.11.2019. 16:13
0
Dramatično vrijeme u Hrvatskoj: U Zagrebu poplavljeni dijelovi grada
Iako posljedice prošlog vremena nisu još ni sanirane, novo nevrijeme u punoj je snazi i izaziva brojne probleme diljem Hrvatske.

U Hrvatskom zagorju zbog obilne kiše prijete poplave, a jako jugo stvara probleme diljem Jadrana. U prekidu su brojne trajektne, brodske i katamaranske linije - od sjevernog Jadrana do Dubrovnika. Obilna kiša poplavila je rive, a u Umagom je prošla i pijavica.

Zbog obilne kiše za područje Istre i Like i Gorskog kotara izdan je za danas crveni alarm, a isti je na snazi i za ostatak obale zbog olujnog juga.

Obilna kiša poplavila je i neke ulice u Zagrebu.

Poplavljen je dio Maksimirske ceste nedaleko Tvornice Kraš. Na terenu su vatrogasci, prenosi N1.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.