17.11.2019. 19:17
0
Kako se Lončar "pohvalio" da su na VMA spasili život Aleksandru Vučiću: Predsjednik Srbije imao problema sa srcem
Srbijanski ministar zdravlja Zlatibor Lončar istakao je danas u izjavi Tanjugu da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati ljekarima Vojnomedicinske akademije u Beogradu (VMA).

Odmah po prijemu procijenjeno je da je predsjednik Srbije životno ugrožen, rekao je ministar Lončar.

U toj zdravstvenoj ustanovi su medicinski timovi momentalno sproveli sve neophodne mjere za saniranje ovako ozbiljnog stanja, a predsjednik Vučić je, prema riječima ministra Lončara, dobro odreagovao na terapiju koja mu je prepisana.

Ipak, stručni timovi VMA su predsjedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio od pogoršanja zdravstvenog stanja do kog je došlo u petak.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.