17.12.2019. 10:00
0
Komična scena: Dok je Kolinda davala izjavu, u pozadini svirala pjesma njenog protukandidata Miroslava Škore
U Hrvatskoj je u toku kampanja za nove predsjedničke izbore.

Piše: Haris Ahbabović

"Ohrabrena sam podrškom svuda u Hrvatskoj. Moram reći da u Kutini imate prekrasnu božićnu bajku. Nadam se da će građani uživati i da će vrijeme biti lijepo. Naravno, koristim ovu priliku svima poželjeti miran, sretan i blagoslovljen Božić i svako dobro u novoj godini", rekla je jučer u ovom mjestu aktuelna predsjednica Hrvatske i kandidatkinja na izborima, Kolinda Grabar-Kitarović.

Za vrijeme davanja izjave u pozadini se čula pjesma "Ne dirajte mi ravnicu" njenog protukandidata pjevača Miroslava Škore.

Izgleda da neko vrijeme niko u njenoj pratnji to nije shvatio, a onda je Roman Posavec shvatio o čemu se radi.

- Kriva pjesma, kriva pjesma - objašnjavao je Posavec nekome iza kamere.

- Pa, Škoro - rekao je Posavec, vjerovatno na pitanje "zbog čega".

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.