8.1.2020. 19:48
0
Incident u Hrvatskoj: U stanu bivše supruge zatekao 18-godišnjaka, a onda ga napao i izbo nožem
Dvadesetogodišnjak je završio u istražnom zatvoru zbog sumnje da je u Osijeku u Hrvatskoj pokušao ubiti 18-godišnjaka, prenose hrvatski mediji.

Kako pišu hrvatski mediji, 20-godišnjak je 5. januara oko 18:15 sati došao u stan svoje bivše nevjenčane supruge i tamo zatekao dvije godine mlađeg mladića na kojeg je nakon verbalne prepirke fizički nasrnuo te mu zadao nekoliko udaraca, a potom ga je i ubo nožem.

Ranjenom 18-godišnjaku život je spašen pravovremenom ljekarskom intervencijom. Napadač je priveden te je protiv njega podnesena krivična prijava zbog sumnje u pokušaj ubistva.

Istražni zatvor određen mu je zbog opasnosti od ometanja istrage i ponavljanja djela. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.