13.1.2020. 9:33
1
Pogledajte kako je prodavačica na pijaci u Beogradu nokautirala komunalnu policajku, Alisu Memetović
Alisu Memetović, komunalnu policajku iz Srbije, jučer je nokautirala prodavačica na vidikovačkoj pijaci u Beogradu jer joj je Alisa pokušala oduzeti švercovanu robu, prenose beogradski mediji.

Kako saznaje Kurir, prodavačica je uhapšena poslije napada, a Alisa je prebačena u bolnicu. 

- Memetović je, zajedno s kolegama, obilazila pijacu na Vidikovcu. Prodavačica je imala kofer pun stvari koje je namjeravala prodati. Incidentu je prethodila svađa između njih dvije, jer je Alisa insistirala da joj oduzme nelegalnu robu. Prodavačica je pokušala bježati, Alisa joj je uzela kofer i stvari su počele ispadati. 

Njih dvije su se počele gurati. U jednom trenutku razjarena žena je udarila Alisu pesnicom u glavu. Policajka je pala na zemlju, a prodavačica je počela trčati kroz pijacu, ali je policija ubrzo uhapsila. Alisa je ostala ležati na zemlji, a šokirani ljudi koji su se zatekli na pijaci pokušali su joj pomoći - ispričao je izvor Kurira.

Video napada možete vidjeti OVDJE.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.