26.1.2020. 12:03
0
Kineski turisti iz Wuhana nakon Plitvičkih jezera i Dalmacije planiraju posjetiti BiH
Nakon što su doputovali u Hrvatsku, turisti iz kineskog Wuhana planiraju obići Dalmaciju i nakon toga se zaputiti u BiH.
Kako navodi portal Index.hr, s obzirom na to da je riječ o turistima doznali su i njihov plan puta.
Naime, jučerašnji dan nakon dolaska su trebali provesti na Plitvičkim jezerima, a za danas su planirali posjetiti Dalmaciju.

Nakon ove rute, njihov plan putovanja podrazumjeva posjetu BiH, piše ovaj portal.

Podsjećanja radi, jučer jena granični prijelaz Bregana stigao autobus pun kineskih turista iz Wuhana, kineskog grada iz kojeg je krenula epidemija koronavirusa.

Oni su prvo doputovali na aerodrom u Milanu gdje su prošli kroz skeniranja stanja organizma i da nijedan turista nije imao simptome bolesti.

Na graničnom prijelazu Bregana su zaustavljeni i dobili su uputstva šta da urade ukoliko priimijete simptome.





(Lejla Trle) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.