7.4.2020. 20:57
1
Na Stradunu ponikla trava
- Stradun, najveća ulica Sarog grada u Dubrovniku, ovih je dana potpuno pust.

Iako nema ljudi, život se u ovoj ulici ipak odvija. Na Instagram profilu restorana Lajk objavljena je fotografija na kojoj se vidi da na Stradunu raste trava. 

"Dubrovačke ulice ovih dana su prazne. Virus #covid_19 nas je sve natjerao da ostanemo doma. Tužno je gledati prazne ulice. No ipak, priroda je ta koja prkosi svemu. Na Stradunu je počela rasti trava. To je znak da će doći neka bolja vremena. Jer priroda se bori. To je znak da nakon kiše dolazi sunce, da nakon tuge dolazi sreća... da nakon bolesti dolazi zdravlje. Zajedno smo u ovome", poručili su iz restorana Lajk na instagramu. 

(Patria) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.