30.6.2020. 21:00
0
Vulin poručio Sandžaklijama: Vjerujte Vučiću, Ugljanin vas truje za vlast
Aleksandar Vulin, ministar odbrane Srbije, obratio se saopćenjem Bošnjacima u Sandžaku nakon što je ovaj dio Srbije postao novo žarište koronavirusa.

On je pozvao Sandžaklije da imaju povjerenje u srbijanske vlasti i predsjednika Vučića te da ne upadaju u zamke. Naime, srbijanski ministar odbrane je naveo da stanovnici Sandžaka ne dopuste Sulejmanu Ugljaninu, lideru sandžačkog ogranka Stranke demokratske akcije (SDA), da ih, kako kaže, truje za svoju poziciju u vlasti.


Vulin je kazao da su stanovnici Sandžaka na, prema njegovim riječima, svu dobru volju Aleksandra Vučića reagirali divljanjem, neistinama i vrijeđanjem svoje države i ljekara.

Na samom kraju, podvukao je kako će Srbija pobijediti koronavirus, dok će mahinacije ostati obilježje Sulejmana Ugljanina.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.