9.7.2020. 10:34
0
Jadranka Kosor: "Vučić s pušketinom iznad Sarajeva, forever"
Jadranka Kosor, bivša predsjednica Vlade Hrvatske, oglasila se na svom Twitteru i jasno kazala šta misli o Aleksandru Vučiću i njegovoj stranci.

Između ostalog, Kosor je navela kako je šokantna činenica da je Vučićeva stranka primljena u The European People's Party. Podsjetila je i na Vučićevu ratnu prošlost u Sarajevu.

- Čujem da me razni vučićevci prozivaju zbog tvita o Vučiću i njegovima. Šokantno je, a to sam govorila uvijek, da je njegova stranka primljena u @EPP a zločinac Šljivančanin organizirao mu je skupove. Vučić s pušketinom iznad Sarajeva, forever - napisala je Kosor na Twitteru.

 




(Nermana Crnčalo)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.