14.7.2020. 19:14
0
Laborantkinja COVID ambulante u Beogradu skočila sa sprata
Z. P. (31) skočila je sa trećeg sprata Ortopedije Banjica, odnosno u COVID ambulanti, danas u 13 sati. Hitno je prebačena u Urgentni centar u Beograd

Ona je najvjerovatnije zaposlena kao laborantkinja u ovoj ustanovi, javlja “Nova“.

Iz Hitne pomoći su potvrdili da je njihova ekipa izašla na intervenciju, te da je povrijeđena prevezena u Urgentni centar i da nije životno ugrožena, ali opširnijih informacija u ovom trenutku još nema.

Tim povodom, portal Nova kontaktirao je dr. Zorana Baščarevića, direktora Ortopedije Banjice.

“Mogu samo da kažem da je došlo do incidenta i ništa dalje ne bih komentarisao. Tužno je, jer je riječ o mladoj osobi i molim vas na privatnost povodom ovog slučaja. Nema smisla”, kazao je Baščarević.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.