18.7.2020. 19:32
0
Profesor iz regije zakazao studentima ispit ispod oraha
Profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu Ivan Boričić zakazao je studentima ispit iz patologije – pod orahom.


"Ispiti se održavaju u hladu ispod oraha Instituta za patologiju. Čekajte me ispred instituta, ispiti su javni", napisao je prof. dr Boričić.

Ova objava preplavila je društvene mreže i pobrala pozitivne komentare, jer predstavlja dobar način da se studenti zaštite od zaraze virusom korona, piše Telegraf.

"Bolje pod orahom nego online", komentariše potez svog kolege, prof. dr. Petar Bulat prodekan za nastavu Univerziteta u Beogradu.

"Ovaj način održavanja ispita mnogo je bezbjedniji nego da su studenti ispitivani u kabinetu. Nikome nisu smetali, ovaj dio je tih, tako da je ovo, iz ugla bezbjednosti, dobar potez."


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.