30.7.2020. 21:14
0
Lijepe vijesti: Dan bez preminulih u Novom Pazaru
Prema posljednjim informacijama, u regionalnom covid centru u Novom Pazaru hospitalizovano je 90 pacijenata, na respiratoru su četiri pacijenta, a preminulih u posljednja 24 sata nije bilo.
Štab za vanredne situacije saopštio je prema podacima Regionalnog covid centra Novi Pazar, Doma zdravlja i Zavoda za javno zdravlje Novi Pazar, da je bilo šest novih prijema i 21 otpust iz bolnice, a jedan pacijent je transportovan na dalje liječenje u Klinički centar Kragujevac.

U covid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar pregledano je 195 osoba, od čega je urađeno 38 prvih i 157 kontrolnih pregleda.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.