31.8.2020. 21:05
0
Veliko slavlje na ulicama Podgorice
Demokratska partija socijalista Mile Đukanovića osvojila je pojedinačno najviše glasova na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori, ali ta stranka sama, niti sa svojim tradicionalnim partnerima, ne može da formira parlamentarnu većinu, pokazuju preliminarni rezultati izbora, koje je jutros objavila Državna izborna komisija.

Danas su lideri opozicije koju čine koalcija "Za budućnost Crne Gore", "Mir je naša nacija" i "Crno na bijelo" Zdravko Krivokapić, Aleksa Bečić i Dritan Abazović usaglasili četiri principa na kojima će počivati buduća vlast.

Između ostalog, kazali su da će odgovorno sprovoditi sve međunarodno preuzete obaveze i realizovati sve neophodne reforme kako bi Crna Gora u najkraćem mogućem roku pristupila Evropskoj uniji.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.