7.11.2020. 16:46
0
I dalje se pojavljuju bizarni videosnimci sa sahrane: Zamolio sveštenika da ga fotografiše dok ljubi Amfilohija
Snimak sa sahrane mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija Radovića, na kom se vidi muškarac koji u trenutku dok stoji nad njegovim odrom, dodaje svoj mobilni telefon jednom svešteniku kako bi ga uslikao u trenutku dok ljubi krunu, šokirao je čitav region.

Ko je misteriozni muškarac, čije se lice na pomenutom snimku ne vidi jasno, već se uveliko raspravlja po društvenim mrežama. Brojni korisnici na društvenim mrežama ocijenili su da je ovakav potez osobe sa snimka, u najmanju ruku bizaran. 

- Na sahrani mitropolita Amfilohija Radovića desila se nevjerovatna stvar. Među ljudima koji su došli da mu odaju posljednju počast bilo je i onih koji su pravili takozvani selfie. Da sve bude još bizarnije, selfie je pravljen nekoliko puta, kako bi bolje uspio, navedeno je u opisu ovog snimka objavljenog na Youtube. 


(Lejla Trle) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.