12.12.2020. 12:49
7
Mržnja ovog čovjeka je, zaista, nevjerovatna, Vulin poručio: Negiranje RS-a je siguran način da se prizove nasilje i rat u BiH!
Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Aleksandar Vulin, izjavio je da je izgradnja BiH negiranjem RS-a siguran način da se razori BiH i prizove nasilje i rat.

Piše: Haris Ahbabović

Danas je dao novu šokantnu izjavu, što uopće i nije neko specijalno iznenađenje kada je ovaj čovjek u pitanju, čije su izjave uvijek prepune "bisera" i mržnji prema drugima.

"Teško je objasniti zašto je razbijena Jugoslavija, a nije razbijena BiH, a još teže da Albanci mogu da pokušaju da dobiju državu na Kosovu, a Srbi ne mogu u BiH. Sve što se dopusti Albancima, morat će se dopustiti i Srbima u BiH. Ako ministrica vanjskih poslova BiH ne priznaje dejtonsko uređenje, zašto bi Srbi onda priznavali BiH", rekao je Vulin.

Podsjećanja radi, Biser Turković je rekla da BiH treba biti građanska država i da svi njeni građani trebaju imati jednaka prava, na svakom pedlju zemlje, te dodala da bi entiteti u budućnosti mogli nestati voljom naroda.

7
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.