16.12.2020. 21:08
0
Iz pištolja pucao u partnerku jer je mislio da mu je prenijela koronavirus
Više javno tužilaštvo u Požarevcu u Srbiji odredilo je zadržavanje osumnjičenom Dejanu M. (55) iz sela Orljevo kod Petrovca na Mlavi, zbog krivičnog djela pokušaja ubistva, piše "Blic".

 

Naime, osumnjičeni je nakon što je saznao da je zaražen koronavirusom uzeo pištolj za koji je imao samo dozvolu za držanje i došao u kuću Svetlane B. (55), koja živi u Žabarima, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, optužujući je da mu je ona prenijela virus.

Kada je ona pobjegla u kuću svog zeta Bogoljuba Z., inače zamjenika komandira PS Žabari, krenuo je za njom i kada ju je sustigao uperio je pištolj u njenom pravcu, ali je u tom momentu zamjenik komandira pokušao da mu otme pištolj iz ruke i u tom otimanju došlo je do pucnja iz pištolja i metak je, najprije, pogodio Svjetlanu u šaku, a zatim i njenu kćerku Anu (35), koja se, također, nalazila u istoj kući.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.