2.1.2021. 19:10
0
Kakanjac Lovren smjestio dvije porodice koje su izgubile kuće u zemljotresu u svoj hotel
Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, koji je inače iz Kraljeve Sutjeske kod Kaknja, otvorio je srce i svoj hotel u Novalji ponudio kao privremeni smještaj za najugroženije građane Petrinje, a upravo su danas stigle dvije porodice.

- Dragi građani Petrinje, za 16 najugroženijih obitelji stavljam na raspolaganje svoj hotel u Novalji. Ukoliko vam je potreban privremeni smještaj, javite se mom timu s vašim podacima. Prednost imaju obitelji s djecom - napisao je na Instagramu Lovren nakon razornog zemljotresa.

Dan nakon apela s porodicom je došao u hotel i sve pripremio za dolazak unesrećenih, a danas je novom objavom potvrdio da su se u hotel smjestile prve dvije porodice, piše Avaz.


- Prve dvije obitelji smjestili smo u Hotel. Prekrasni ljudi. Uskoro očekujemo i više njih koji će doći - napisao je Lovren na Instagramu.


(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.