9.1.2021. 22:14
0
Obrt u slučaju otmice: Kamere ništa nisu snimile, žena promijenila iskaz
Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage u vezi s događajem događaja u Ulici Vukice Mitrović na Vračaru, gdje se danas prema navodima jedne žene dogodila otmica, pregledom snimaka sa okolnih sigurnosnih kamera vidi se da se događaj koji je opisala nije desio.

Za sada nema indicija da je bilo otmice. Žena, koja je navodno sa prozora vidjela otmicu, nije znala da objasni da li su čovjeka ubacili na silu u automobil ili su mu pak samo ukazivali pomoć, niti je mogla da potvrdi da je muškarac bio vezan, piše Kurir.

Ona je, kako saznajemo, pozvala policiju i prijavila da je vidjela kako nepoznati muškarci prinudno uvode u automobil mušku osobu. Vozilo je potom otišlo u nepoznatom pravcu.

Policija je odmah angažovana i na licu mjesta i u široj okolini prisutne su brojne policijske patrole, kao i policajci u civilu. Svi su oni angažovani na prolanasku tog automobila.

Za sada utvrđuju se i sve okolnosti prijave i istraga se nastavlja.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.