14.1.2021. 13:37
0
Supruga Čedomira Jovanovića: Plašim se dezinformacija o njegovom zdravlju zbog naše djece
Špekulacije i dezinformacije o zdravstvenom stanju lidera LDP-a Čedomira Jovanovića uznemirile su njegovu porodicu, a posebno djecu. Supruga Jelena Jovanović kaže da je u većini slučajeva riječ o neistinama.
- Plašim se iznova svakog dana šta će se pojaviti u medijima, zbog djece. Teško podnose. Valjda imaju pravo da žive normalno - počinje priču supruga lidera LDP-a za "Blic".

Ona kaže da sve informacije o zdravlju njenog supruga, Čedomira Jovanovića koje nije saopćio ljekarski konzilij ne predstavljaju ništa drugo nego špekulacije.
Jelena Jovanović ističe da je konačna dijagnoza uspostavljena poslije nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene.

- Ljekari su konstatovali upalu lijevog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i poslije nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dijela kičme, odakle vjerovatno i potiču bolovi koje je trpio. Koktel antibiotika djeluje, parametri su konačno bolji. Usljed saradnje ljekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i Dragiše Mišović došli smo do pozitivnih rezultata i poslije sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mjesecima- navodi Jovanović.

(Mirza Malović)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.