24.2.2021. 13:44
0
Vučić: Noću sam učio, a sa anatomijom sam se posebno mučio
Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, održao je jučer konferenciju za novinare nakon sjednice predsjedništva Srpske napredne stranke (SNS) čiji je lider.

Na pitanje o ispitima na Višoj trenerskoj školi, odgovorio je da je sva četiri položio u toj obrazovnoj instituciji na Banovom brdu, gdje su ga profesori “lijepo dočekali i temeljno ispitali, a odgovarao je najduže”.

- Ponosan sam što sam noću vrijedno radio i učio. Mučio sam se sa anatomijom, ali sam skoro svaku koščicu naučio, rad srca, svih mišića. Pitajte profesore i provjerite. Da sam mogao da prisustvujem vježbama, dobio bih 10 i iz anatomije – istakao je.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.