28.2.2021. 12:51
0
Ćiro Blažević nakon smrti Milana Bandića: Jako sam tužan, otišao je moj veliki prijatelj
U 66. godini umro je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, potvrđeno je iz Gradske uprave Zagreb. Prema neslužbenim informacijama, Bandiću je pozlilo kasno navečer te ga je Hitna prevezla u bolnicu Sveti Duh. Pokušali su ga reanimirati, ali bezuspješno.

Ova informacija jako je pogodila Miroslava Ćiru Blaževića, nekadašnjeg fudbalskoj selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine.

- Jako me je to pogodilo kako to može pogoditi prijatelja. Ja sam bio njegov istinski prijatelj i on je bio moj. Jako sam tužan, otišao je moj veliki prijatelj. Zagrepčani će ga pamtiti po velikim stvarima koje je napravio. Oni koji su ga kritizirali, jednog dana će se zapitati i reći "to je bio moj veliki grijeh". Milan Bandić bio je čestit, human i sposoban čovjek i zato su ga neki mrzili - rekao je Ćiro, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.