15.3.2021. 10:20
0
Aktivista u Nikšiću izudaran pištoljem, teško je povrijeđen
Aktivistu Evropskog tima za Nikšić Miloša Marojevića napali su Stefan Krulanović, Ratko Bošković i Igor Ćipranić, aktivisti Demokratskog fronta, saopšteno je večeras iz Evropskog tima za Nikšić.

Marojević je tom prilikom izudaran pištoljem po glavi i zadobio teške povrede.

"Zahtijevamo hitnu reakciju nadležnih državnih organa a četničkim hordama poručujemo da ćemo odbraniti pobjedu evropskog Nikšića koja je ostvarena danas", stoji u saopćenju koje je prenio cdm.

Podsjećamo, prema podacima koje je sinoć objavio CeMI, Demokratska partija socijalista (DPS) osvojila je 18 od 41 mandata, ali je za izbor lokalne vlasti potrebno bar dvadeset mandata.

Na drugom mjestu je lista koju predvodi Demokratski front (DF), Za budućnost Nikšića, sa 11 mandata, dok je trećeplasirana lista Mir je naša nacija koju predvode Demokrate sa 10 mandata, Crno na bijelo i Narodni pokret osvojili su po jedan mandat, dok je SDP ispod cenzusa. 


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.