27.3.2021. 21:59
0
Isplivali komični detalji hapšenja svodnika u Novom Sadu: Dođi i ti komšo na jednu masašu sa sretnim krajem
Novosađanin Drago P. (79) koji je uhapšen zbog sumnje da je od 2017. godine vrbovao i iskorištavao više žena za pružanje seksualnih usluga u njegovim salonima za masažu, koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju, poznat je odranije policiji koja ga je mjesecima pratila i prikupljala dokaze protiv njega, prenosi Kurir.

Policija je prije nekoliko dana izvela raciju u neprijavljenim salonima za masažu od kojih se jedan nalazio na svega stotinjak metara od sjedišta novosadske Policijske uprave u ulici Pavla Papa u trošnoj kući na kojoj nije stajao nikakav natpis.

- Duže vremena pratimo tu lokaciju na osnovu prijave jednog momka koji je tu došao na masažu zbog sportske povrede. Potražio je putem oglasa ko radi sportske masaže i nasumice naletio na kontakt telefon baš tog "’salona"’. Kada je otišao tamo bilo mu je sumnjivo jer je čitav objekt u lošem stanju, ali mu je sumnje odagnao jedan prijatan gospodin koji ga je dočekao i rekao mu da se raskomoti u sobi u kojoj je bio samo krevet za masažu. Pomislio je u prvi mah da će ga on masirati, međutim, iz susjedne prostorije se pojavila naga žena i on se odmah obukao, izašao napolje i obavijestio policiju – priča izvor blizak istrazi za Kurir.

Kaže i da je ta lokacija bila pod prismotrom određeno vrijeme i da su se sumnje potvrdile nakon čega je uhapšen osumnjičeni.

Novosađanin koji živi u komšiluku kaže da je tamo bilo jako prometno 2019. godine i da su viđali puno mušterija koje su se smjenjivale na svakih sat i nekoliko žena koje su tu dolazile.

- Nikome nije bilo jasno šta se tu dešava, ali smo samo mogli da pretpostavimo. Meni, iskren da budem, nije djelovalo da su te ženice tu prisilno pa niko od komšija nije ni pomislio da prijavljuje nešto, a da je bilo sumnjivo, bilo je. Kao, salon za masažu, bez ikakve table u trošnoj kući, na kojoj je samo kamera sa ulice i izbijen ulaz kako bi se direktno sa ulice ulazilo u "salon", a ne u dvorište - priča sagovornik Kurira.

Dodaje da je tu često viđao nekog muškarca koji se stalno svađao sa radnicima "Čistoće" koji su ostavljali kontejner ispred te kuće, pa ga je on sklanjao i govorio da tu mora biti prazno parking mjesto.

- Jednom sam ga sreo i vidio kako prevlači taj kontejner preko ulice i upitao ga zašto to radi, a on mi je rekao: "Ništa se ti ne sekiraj komšo, nije red da ispred salona bude kontejner. Ako si za, možeš i ti na jednu masažu sa sretnim krajem". Zbunio sam se iskren da budem, ali kad su mi proradile vijuge, shvatio sam šta mi je nudio i samo sam se okrenuo i otišao - prisjeća se za Kurir nepristojne ponude komšija.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.