18.4.2021. 16:55
1
Vučić objavio snimak 'srpskog plamena'
Aleksandar Vučić objavio snimak "srpskog plamena" na svome Instagram nalogu. Predsjednik Srbije prisustvovao je u subotu vojnoj vježbi pod nazivom „Odgovor 2021“. Danas je objavio snimak.

Vučić je na svom zvaničnom Instagram profilu „avucic“ objavio snimak pucnjave. Odnosno paljbe raketa.

Predsjednik Srbije izjavio je u subotu da je „veoma ponosan“ na sve što su pripadnici vojske i policije prikazali na poligonima „Orešac“ i „Pasuljanske livade“. Tokom združene vježbe „Odgovor 2021“. Najavio je dalju modernizaciju i ulaganje u sistem odbrane.

Vučić je rekao da su vježbom, u kojoj su korištena savremena sredstva, naoružanje i oprema, vojska i policija pokazali „koliko je ulaganja potrebno“ u odbranu. Najavio da će odbrambeni sistem Srbije biti snažniji. Da će pripadnici vojske „imati bolje uslove za život“.

(Patria)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.