20.4.2021. 17:29
0
Pokušaj likvidacije na groblju, usred dana: Prišao Milanu N. dok je bio pored spomenika, a onda ga ranio u nogu
FOTO: Blic
Napadač sa silikonskom maskom na licu ranio je danas na groblju Lešće u Beogradu mladića Milana N., piše "Blic".

Maskirani muškarac prišao je Milanu N. koji je stajao kraj spomenika Božidara Nikolića, koji je ubijen 2011. godine u pucnjavi kod Višnjice.

Dok je mladić, koji je u srodstvu sa Nikolićem, stajao kraj spomenika na dan desetogodišnjeg pomena, prišao mu je napadač i otvorio vatru. Napadač je Milana N. ranio u noge i ubrzo pobjegao sa lica mjesta.

Prema nezvaničnim informacijama, ranjeni Milan N. dobro je poznat organima reda i ima debeo kriminalni dosje. Policija je ogradila mjesto pucnjave i u toku je uviđaj.

Ranjeni muškarac prevezen je u Urgentni centar i nije životno ugrožen. Sumnja se da je pucnjava bila opomena!

- Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja, kao i na indetifikaciji i pronalasku počinioca - kažu u MUP-u.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.