20.4.2021. 23:20
0
Ana Brnabić izjavila da ju je Palma zvao na "bunga-bunga" zabave gdje "žene mogu da ljube žene"
Potpredsjednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, izjavila je jučer na konferenciji za medije da Dragan Marković Palma, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, “podvodi žene i djevojčice”, prenose srbijanski mediji.

Premijerka Srbije Ana Brnabić je u vrijeme dok je bila ministrica u intervjuu za medije bliskim Vučiću otkrila je jednu iznenađujuću činjenicu o odnosu sa Draganom Markovićem Palmom. Naime, ona je tada izjavila da ju je Palma zvao na “bunga-bunga” zabave.

– Zvao je me da učestvujem na njegovim bunga-bunga zabavama. Na tim bunga-bunga zabavama se zabavljamo, pjevamo, tu mogu da se ljube muškarci sa ženama, žene sa ženama, ali ne mogu muškarci s muškarcima – kazala je ona te 2017. godine, prenosi portal Direktno.

Termin bunga-bunga zabave nastao je, inače, zbog zabavi bivšeg premijera Italije Silvija Berlusconija koji je optužen da je 2010. godine imao seks s maloljetnicom. Berlusconi se na sudu branio da nije znao da je navedena djevojka maloljetna.

S obzirom na to su predstavnici vlasti očigledno znali da Marković organizuje sporne zabave i da se tu, kako je Brnabić prije četiri godine navela ljube “žene za ženama i muškarci za ženama”, postavlja se pitanje da li su to one zabave za koje svedok navodi da su se održavale u hotelu i da su tu dolazile maloljetne djevojčice?

Podsjetimo, potpredsjednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, izjavila je jučer na konferenciji za medije da Dragan Marković Palma, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, “podvodi žene i djevojčice”.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.