25.4.2021. 14:42
0
Nikšić: Uhapšen zbog nedozvoljene polne radnje nad dječakom
Nikšićka policija uhapsila je R.L. (62) zbog sumnji da je izvršio nedozvoljene polne radnje na štetu maloljetnog dječaka, prenosi portal Nova.rs.

Kako su naveli iz Uprave policije, u subotu oko 22.50 časova policiji je otac maloljetnog dečaka prijavio da je R.L. fizički napao njegovog maloljetnog sina i nanio mu povrede aluminijskom šipkom u predjelu glave.

„Policija je brzo reagovala i odmah u službene prostorije dovela R.L. od kojeg su prikupljena obavještenja. Takođe, obaveštenja su prikupljena i od maloljetnika. Oštećenom maloljetniku je ukazana ljekarska pomoć i njemu su konstatovane lake tjelesne povrede. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je R.L. u svojoj porodičnoj kući nakon fizičkog napada izvršio krivično djelo nedozvoljene polne radnje na štetu maloljetnika“, navodi se u saopštenju.

O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se R.L. liši slobode.

(Ajdin Balićevac)

Nikšić
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.