7.5.2021. 11:43
0
Pogledajte snimak spektakularne akcije u kojoj je zaplijenjeno 45 kg droge
Policija je u Beogradu zaplijenila 45 kilograma marihuane, 500 grama kokaina i uhapsila jednu osobu, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

U naselju Filmski grad, u podzemnoj garaži, pregledom osumnjičenog i vozila koje koristi, policija je pronašla šest paketa sa marihuanom, a u "štek" stanu 42 paketa sa marihuanom, četiri paketa kokaina i improvizovanu eksplozivnu napravu.

Pretresom drugih stanova koje je koristio osumnjičeni na području Beograda, pronađene su folije za pakovanje, elektronske vagice za precizno mjerenje, kao i veća količina dinara i stranog novca, saopštio je MUP.

Uhapšeni L.Đ. (20) se tereti za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje, promet oružja i eksplozivnih materija.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće privedeno Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

MUP Srbije objavio snimak spektakularne akcije hapšenja.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.