21.6.2021. 10:44
0
U Srbiji zgroženi potezom crnogorske pjevačice: Usred Nikšića zapjevala Thompsonovu i Škorinu pjesmu
Crnogorska pjevačica Jadranka Barjaktarović postala je glavna tema srbijanskih medija nakon što je u Crnoj Gori otpjevala: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije!".

Tim potezom navukla je na sebe bijes javnosti do te mjere da je vraćena s granice u Srbiji, dobivala je prijetnje zbog kojih je ugasila svoj Instagram profil.

Međutim, prije nekoliko dana isplivala je još jedna snimka koja je zasmetala Srbijancima.

Barjaktarović je, naime, na nastupa u Nikšiću zapjevala ‘Sude mi’, pjesmu koju izvode Miroslav Škoro i Marko Perković Thompson, za kojeg tabloidi u Srbiji tvrde da je fašista, te da izvodi ustaške pjesme.

Među ostalim navode i da je pjevačica otpjevala pjesmu koju je Thompson “komponirao za sve hrvatske generale, posebno one koji su bili u Haagu optuženi za ratne zločine”.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.