16.7.2021. 11:05
0
Milanović o vakcinaciji: Hoćemo li poslije toga proganjati ljude koji imaju karijes, imam lošu vijest, svi ćemo umrijeti jednog dana
Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović protivi se najavljenom obaveznom vakcinisanju protiv koronavirusa i poručuje da to nije ni politički pametno.

- Šta poslije? Da li ćemo proganjati ljude koji imaju karijes? - pitao je Milanović, koji danas boravi u Požegi.

Rekao je da sekretarici neće dat otkaz zato što se nije vakcinisala. Smatra da se treba ponašati na način na koji se ponašaju Britanci.

- Ako vas vakcina štiti, to je to. Imam lošu vijest, svi ćemo umrijeti jednog dana - rekao je Milanović, nakon što je iz vlade najavljeno da će vakcinacija biti najverovatnije obavezna za tri sektora – zdravstvo, školstvo i socijalne radnike.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.