9.8.2021. 17:34
0
Ovo je mladić koji se utopio u Drini: Odjednom je propao u dubinu, bezuspješno su pokušavali da ga izvuku
Mladić Petar Stojanović (23) iz Kragujevca, utopio se na Drini juče u vikend naselju Vasin šib u Crnoj bari.

Kako se saznaje, nesretni mladić se šetao rijekom i odjednom propao u dubinu. Na obali je u tom trenutku bio veliki broj ljudi koji su se uspaničili, a pojedini su skočili u vodu pokušavajući da spase mladića, međutim bezuspješno.

– Čuli smo da je slučajno upao u Drinu i da nije mogao da se izbori sa brzinom rijeke. Brza je voda i hladna, možda ga je presjeklo – kažu mještani i dodaju da je nesretni mladić radio kao varilac.

– Navodno priča se po selu da je bio problematičan, sklon alkoholu, a neki kažu i da se navodno i drogirao. Volio je i da se skida, sve u svemu čudan mladić – kažu oni.


Inače, pripadnici Ronilačkog kluba iz Sremske Mitrovice su kobnog dana, poslije više od sat vremena pretraživanja korita rijeke pronašli tijelo mladića nedaleko od mjesta gde se utopio, prenosi “Srbija danas“.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.